2018. október 9., kedd

Osztálykirándulások 3. (9.NyC)


Egy szép, napsütéses pénteki napon elindultunk a Budai-hegyekbe túrázni osztályfőnökünk, Ökrösné Baranyi Edit tanárnő vezetésével. Izgatottak voltunk, milyen lesz az első közös osztálykirándulásunk.

Már az út is nagyon viccesen telt, sokat nevettünk egymáson és persze magunkon is. Lelkesen vágtunk neki a több mint négy kilométeres távnak. Akkor még nem tudtuk, mi vár ránk. Többször is megálltunk pihenni, hogy aztán újult erővel folytathassuk utunkat. A vége felé már szükségünk volt minden akaraterőnkre, hogy elérjük a célt. De megérte, mert a látvány egyszerűen lenyűgöző volt! Leültünk a fűbe és éreztük, ahogy a friss levegő átjárja egész testünket és lelkünket. Miután megebédeltünk, felmentünk egy kilátóba, ahol rengeteg közös fotót készítettünk. Természetesen a csoportkép sem maradhatott el. Ezután hazaindultunk, miközben (ismét) jókat beszélgettünk. 

Mindent összevetve tehát, bizton állíthatom, hogy a 9/Ny.C maga mögött tudhatja az eddigi legjobb közös programját.

Juhász Luca








1 megjegyzés:

  1. Sziasztok, ez a kilátó a hármashatár hegyen van? Biztos nagyon jó lehetett, menjetek többször is! Ajánlom a Budai hegyek kilátó túráját, melyet lehet "fűszerezni" Normafa rétessel, Anna rét játékkal, kisvasúttal és libegővel!

    VálaszTörlés