2019. december 4., szerda

Osztálykirándulás 2019 - 9. rész 10.D

Idén a 10.D Tatára ment a tanulmányi osztálykirándulásra kijelölt napon.
A Déli pályaudvarból 9 órakor induló vonattal utaztunk. A vonatút gyorsan eltelt. Előre megbeszéltük, hogy miket fogunk megnézni, és minden helyről beszélt nekünk pár szót egy-egy ember.



Az első látnivalónk az Öreg-tó volt, amiről Zsolti tartott egy kisebb előadást. Megnéztük a várat, sétáltunk az erdőben. A sok gyaloglás után kellőképpen elfáradt és megéhezett az osztály így, egy a vonatállomáshoz közeli pizzériába beültünk. Itt eltöltöttünk egy-két órát, majd kaptunk szabadidőt, ahol mindenki a saját kis társaságával elment cukrászdába, fagyizni vagy csak sétálni és beszélgetni.
A vonatra várva két csoportra osztottuk az osztályt, Alíz néni már előre összeírt kérdéseket, amiket meg kellett válaszolnunk. A jó választ adó csapat egy kis meglepetést kapott.
Így egy szempillantás alatt már hazafele tartottunk. A metróról leszállva elköszöntünk egymástól. Úgy gondolom, ez egy emlékezetes osztálykirándulás volt mindenki számára.

Skultéti Petra 10.D

1 megjegyzés:

  1. Jó a leírás Petra, de vártam volna néhány képet esetleg videót! Ennek ellenére, biztos vagyok benne, hogy jól éreztétek magatokat!

    VálaszTörlés