2019. szeptember 26., csütörtök

Osztálykirándulás 2019 - 1. rész: 12.D

Az osztály szavazás alapján döntött úgy, hogy egy lézerharc-mérkőzés legyen a kirándulásunk témája. Így pénteken el is mentünk HÉV-vel a III. kerületben található Laser Arena-ba. 





Maga a hely nagyon hangulatos volt, illetve az ott dolgozók is segítőkészek és jófejek voltak. Már előre betöltötték a fegyvereinket, és egy kis megbeszélés után el is kezdhettük a játékot. A pálya elképesztő volt, mintha egy sci-fi filmből vették volna. A körök huszonöt percig tartottak, ez idő alatt kellett minél több embert kiejteni az ellenfél csapatából. Meg volt határozva az életünk száma és a töltényünk mennyisége is. Mivel több kört is játszottunk, így mindig variáltak rajta egy kicsit: volt, amikor a töltényeink számát korlátozták, de előfordult az is, hogy a csapatok orvosokat és mesterlövészeket választhattak.



Nagy pozitívum volt, hogy minden kör végén, sőt a teljes játék végén is láthattuk az eredményeinket. Ezeken helyenként eléggé meglepődtünk, hiszen nem egy lány ért el olyan szintet, amit gyakorlott lézerharcosok szoktak. És mivel a csapatok nagyon vegyesen voltak összeállítva, így picit jobban összekovácsolt minket ez a kirándulás.



A nap végén fáradtan tértünk haza, és együttesen eldöntöttük, hogy mindenképp visszamegyünk még oda, hogy újra lézerharcolhassunk egymás ellen.



Czaun Orsolya 12.D

1 megjegyzés:

  1. Izgalmas lehetett! Kiváncsi lennék kik lehetnek a "gyakorlott lézerharcos" lányok! :)

    VálaszTörlés