2019. március 11., hétfő

Mátyás-vetélkedő



Mint minden évben, a Corvin Mátyás Gimnázium idén is megrendezte a várva várt Mátyás-vetélkedőt. Február 19-én délután pár bátor ifjú megmutathatta tehetségét, kreativitását és tudását.







A kilencedikes évfolyam minden osztálya küldött egy kisebb csapatot, sőt volt olyan, amelyik kettőt is. A gólyák finomabbnál finomabb süteményeket hoztak ajándékba, melyeket a zsűri pontozott Ezután különböző feladatokban mérhették össze erejüket és tudásukat. Kiderült, hogy az új kilencedikesek mit is tudnak Mátyás király életéről, mennyire tudnak jól érvelni, sikerül-e meggyőzni a zsűritagokat. A Mátyás királynak szánt ajándékok között láthattunk nagyon kreatív és munkaigényes munkákat is. A bátor vállalkozók utolsó megmérettetése nem más volt, mint egy színpadi előadás. Ez a feladat volt a legeredményesebb mindegyik közül, mind a színészek mind a közönség élvezte a kisebb előadásokat.








A verseny egész szoros volt, végül a 9.D osztály egyik csapata győzedelmeskedett, de a zsűri minden csapatot ajándékokkal jutalmazott.



Tóth Krisztina 10.D

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése