2022. október 29., szombat

Jubileumi Gálaest

 Jubileumi Gálaműsor


A Corvin Mátyás Gimnázium 90. jubileumi évfordulója alkalmából, a junális után ismét előadás nyújthattunk színjátszó szakkörünkkel.

A nyár során el is kezdtük a szöveg tanulását, hisz nem sok időnk volt az október 7-ei előadásig. Csapatunk új tagokkal bővült, akiket egyből a mély vízbe dobtunk, de remekül helyt álltak. A próbáknak augusztus végén álltunk neki, minél jobb produkciókat szerettünk volna létrehozni. Sok próbával, nehézséggel álltunk szembe, viszont sikerült leküzdenünk ezeket, és rendkívül színvonalas, szórakoztató előadásokkal színesítenünk a gálaműsort.

A fellépes napján már kellően izgattak voltunk, igyekeztünk mindent részletről-részletre átvenni, hogy minél kevesebb hibázási lehetőség legyen. Három darabot adtunk elő, külünböző korszakokból, köztük megjelenítve az iskola kezdetét is. A jelmezekkel, kellékekkel ellátott, eddigi legnagyobb jelentőségű performenszünk volt megtekinthető az Erzsébet Ligeti Színházban, ami nem jöhetett volna létre a szakkör vezetője Bodnár-Józsa Ildikó Tanárnő kitartása nélkül, illetve a segítségünkre lévő stáb nélkül.

Pozitív visszajelzések születtek az elődást követően, aminek roppantul örültünk, hiszen a sok befektett energiánk megtérült. A már nemis olyan kicsi csapatunk sok tapasztalattal gazdagodott, és reméljük, hogy a jövőben ezeknek hasznát fogjuk venni.


Bunda Lilien, 10.B

1 megjegyzés:

  1. Gratulálok, nagyszerű este volt, mindenki nagyon jól érezte magát!💞

    VálaszTörlés